Wanneer: 2 & 3 juni 2018

kinderen -12 jaar: gratis

Link: http://www.kvmoldernete.be/hondenshowderzuiderkempen/

41e Internationale Hondenshow der Zuiderkempen

Kynologen Vereniging Moldernete richt dit jaar al voor de 40ste keer hun rashondententoonstelling in, genaamd: “De Internationale  Hondenshow der Zuiderkempen”

De 401te Internationale  Hondenshow der Zuiderkempen zal plaatsvinden tijdens het weekeinde van 2 en 3 juni 2018 en zoals alle voorgaande jaren wordt deze ook dit jaar georganiseerd met toekenning van het CAC. De plaats van gebeuren is weerom de Arena de Soeverein in Lommel

Ook dit jaar hebben we weer internationale keurmeesters uitgenodigd om de aanwezige honden te keuren. Wat het voor de exposanten zeer interessant maakt!

De laatste jaren is onze show verder sterk gegroeid en geprofessionaliseerd, waardoor we mogen zeggen dat we op goed op weg zijn om de betere, om niet te zeggen de beste, Hondenshow met CAC van België te worden!

En dit kunnen we alleen maar verwezenlijken door de hulp van de talrijke vrijwilligers die, dagen op voorhand, zich met deze organisatie bezighouden. Vandaar nogmaals onze veelvuldige dank aan deze mensen!

Aan iedere hondenliefhebber…

Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens deze dagen. Je bent van harte welkom!