Wanneer: 10 november 2019

KIDS day en FIT-handbaltornooi

• Ook dit jaar wordt er opnieuw een ontmoetingsdag georganiseerd voor de jongste handballers van heel Vlaanderen.  Deze zal doorgaan in Lommel en wordt georganiseerd door de VHV ism. Handbal Vereniging Lommel.  In de voormiddag komen de JM8, M10 en JM10 aan bod, na de middag de M13 en JM12.  Tijdens deze dag staan handbalplezier en fun centraal.  Iedereen zal veel kunnen handballen en ontvangt een Speelhandbal.be armbandje en een  VHV T-shirt.  Elke ploeg speelt minimum 5 wedstrijden (12 min), er wordt 4 + 1 gespeeld.  Zoals elk jaar zal er ook voor randanimatie worden gezorgd: springkasteel, nieuwe handbalstructuren, handbalproeven, ontvangst door Pim de Panter,…  Er zullen ook enkele spelers van de Red Wolves en/of Black Arrows aanwezig zijn waarmee de kids op de foto kunnen.

We zouden zowel bij de M10 en M13 graag een meisjesreeks organiseren, het zou leuk zijn als jullie trachten in deze categorieën een meisjesploeg samen te stellen.

Je kan inschrijven in volgende categorieën:

Van 10u tot 13u15

• JM8 (jongens en meisjes 3de kleuterklas, 1ste      en 2de leerjaar)
    • JM10 (jongens en meisjes 3de en 4de      leerjaar)
    • M10 (meisjes van het 3de en 4de leerjaar)

Van 14u tot 17u

• JM12 (jongens en meisjes 5de en 6de      leerjaar)
    • M13 (meisjes 5de, 6de leerjaar en 1ste      middelbaar)

Waar: Sporthal De Soeverein Lommel: Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel

Hoe inschrijven ?